Ervaren product engineer gezocht!


Hee, ervaren product engineers!

Zin om bij GBO innovation makers te komen werken? We hebben de perfecte job voor je: conceptontwikkeling, technische uitwerking van designs, het begeleiden van de productie van je ideeën, een uitstekende sfeer, koffie van goede kwaliteit en collega’s waarmee je altijd wel wat beleeft: we hebben het allemaal. Zin om mee te doen?

Wat we zoeken?
Voor onze vestiging in Helmond zoeken we jou: iemand met een MBO+ of HBO denk- en werkniveau en minimaal vier jaar relevante werkervaring. Gebruikelijke 3D CAD pakketten (in ieder geval Solid Works) kennen geen geheimen voor je, en met je kennis van gangbare productietechnieken (zoals spuitgieten en het bewerken van staal en aluminium) ben je niet voor één gat te vangen. Je weet altijd wel een manier om dat onmogelijke idee toch te realiseren! Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je kunt je ideeën goed toelichten in het Nederlands en het Engels.

Samengevat:
– enthousiast en creatief
– zelfstandige teamplayer
– verantwoordelijk
– uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van productietechnieken en materialen
– uitgebreide ervaring met de gebruikelijke software (in ieder geval Solid Works)
– communicatief en commercieel
– goede beheersing van Nederlands en Engels
– MBO+ / HBO werk- en denkniveau
– minstens 4 jaar relevante aantoonbare werkervaring, sollicitanten met geen / weinig relevante werkervaring worden helaas niet behandeld aangezien we iemand met ervaring zoeken.

Wat we bieden?
Geen zorgen, je krijgt een goed salaris. Maar dat is niet het enige: we bieden een vast dienstverband, een creatieve en afwisselende werkomgeving met een uitstekende werksfeer en een groep leuke collega’s. We geven je een uitdagende functie met je eigen projecten en veel contact met onze opdrachtgevers. Doorgroeien behoort tot de mogelijkheden, en als je wilt kun je jezelf bij ons ontwikkelen door het volgen van allerlei trainingen of cursussen.

Wie we zijn
Wij zijn GBO Innovation makers en we ontwikkelen al 25 jaar succesvolle producten voor tal van sectoren, waarbij onze creatieve, professionele en consumentgerichte aanpak het verschil maakt voor onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit meer dan vijfentwintig collega’s die allemaal ontwerpen maken met veel gevoel voor design en techniek. Vanuit onze vestigingen in Helmond, Antwerpen en Hong Kong doorlopen we het hele ontwerpproces: van de eerste schets tot en met de begeleiding van de serieproductie.

Interesse?
We zien je CV, portfolio en motivatie graag tegemoet! Je kunt deze per e-mail richten aan:
Jeremy Wirkus, senior lead engineer (jwirkus@gbo.eu)
Bellen voor meer informatie s.v.p. alleen in dringende gevallen.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.