EuroTier Innovation Award voor BeKoSENSE


Wij feliciteren onze opdrachtgever BeKoSENSE met het winnen van de EuroTier Innovation Award 2016 voor de ‘H2O Alert water quality monitor’! Een onafhankelijke vakjury besloot welke 25 productinnovaties bekroond werden met een gouden of zilveren innovation award, de H2O Alert was daar één van.

De monitor is uitgerust met sensoren die de kwaliteit van het drinkwater van landschapsdieren 24 uur per dag controleert.

Het systeem is gekoppeld aan een app waarmee de verworven data (real time) wordt doorgezet naar mobiele apparaten. Ook eventueel noodzakelijke alarmsignalen worden door deze app aangestuurd. De gemeten waarden, resultaten van waterkwaliteitanalyses en de temperatuur van het reinigingswater in melksystemen worden daarnaast voortdurend opgeslagen en verwerkt. Dit verzekerd de agrarische ondernemers ervan benodigde informatie voor o.a. bedrijfsanalyses te allen tijde tot hun beschikking te hebben.

Of de H2O Alert een gouden of zilveren EuroTier Innovation Award wint wordt bekend gemaakt tijdens de officiële award uitreiking op 14 november 2016 in Hannover. Dit is tevens de formele opening van de beurs.