Samenwerking Roland Corporation een feit!


Vorige week signeerden Eric Dumortier (directeur GBO België) en Dhr. Jun-ichi Miki, (CEO Roland Corporation) in het bijzijn van Zijne Majesteit Koning Filip, een nieuw samenwerkingsakkoord voor het ontwerpen van muziekinstrumenten en toekomstige innovaties. De ondertekening vond plaats in Tokyo, Japan.

‘Tijdens de Koninklijke missie versterken we de relaties met onze Japanse opdrachtgevers en contacten, waaronder Roland Corporation. Een eerdere samenwerking met deze multinational resulteerde dit jaar in de lancering van hun pronkstuk onder de digitale piano’s: de FP-90. Wij zijn erg trots dat Roland ons ook voor de toekomst heeft gekozen als designpartner’, aldus een trotse Eric Dumortier.

Naast het versterken van bestaande relaties biedt de missie GBO en andere bedrijven de kans de Japanse markt en het bijbehorende consumentengedrag verder te verkennen.

Eric Dumortier vertelt: ‘We merken dat onze Japanse klanten onze integrale aanpak van productontwikkeling, waarin merk- en productdifferentiatie centraal staan, waarderen. De missie geeft ons de kans de Japanse markt en consument beter te leren kennen. Voor GBO is dit bijzonder interessant gezien de nummer drie positie die Japan na China en de USA inneemt op de lijst van wereldmarkten’.