In opdracht van Greenstreamer ontwikkelden we de volledig elektrische Greenstreamer, een persoonlijke caddy en transporter waarmee geruisloos en milieubewust van green naar green gereden kan worden.


Ons team van grafische designers ontwikkelde een complete corporate identity waarbij het huidige logo leidend was. Van hieruit werd de vertaalslag gemaakt naar onder andere het grafische design van de website en de bijbehorende webshop. UX design stond hierbij centraal; door vanuit de consument te redeneren is de website ingericht voor een optimale user interaction. Ter ondersteuning van de marketing van dit innovatieve product werden daarnaast –voorafgaand aan de productlancering- scherpe visuals door ons gerealiseerd! We hebben tevens het gehele productdesign inclusief full engineering support verzorgd.

 

Uitgelicht: De Greenstreamer is niet alleen geschikt voor op de golfbaan. Het concept dient als platform en kan in meerdere markten worden toegepast. Denk aan magazijnen, ziekenhuizen of bungalowparken.

Want to know more?

Jeroen op ten Berg

director - new Business / partner

jotberg@gbo.eu

Want to know more?

Jeroen op ten Berg

director - new Business / partner

jotberg@gbo.eu