De nieuwe Gymna 200-serie, zijn elektrotherapie apparaten die symptomatische pijnbestrijding, diagnostische en therapeutische spierstimulatie kan veroorzaken of proberen om de schade te genezen door middel van cellulaire effecten.

 

Het toestel heeft een nieuwe touchscreen en logische inrichting die snelle actie en reactie mogelijk maakt. Een tweede verbetering is de nieuwe ultrasone kop die met nieuwe technologie de therapeutische effecten op het weefsel bereiken zonder opwarmen van het oppervlak. Bovendien heeft het een symbool interface, intuĆÆtieve bediening en een nieuw rond randontwerp.

Het kleurgebruik is overeenkomstig met de andere apparaten van Gymna. De toetsen geven direct toegang tot therapie en hulp wordt meegeleverd met een voorgeprogrammeerde leidraad voor de noodzakelijke behandeling. Het gebruiksgemak is aan de rand van precisie met een snellere opgezet, dual knop controle en audio gecontroleerde feedback waardoor de therapeut een ongeƫvenaarde operatie veilig kan uitvoeren. De grootste verbetering zit in de wetenschappelijke achtergrond van de toepassingen. De nieuwe behandel protocollen en voorgeprogrammeerde instellingen zijn gebaseerd op recente publicaties op het gebied van de pijn afneem stromen. Het nieuwe ontwerp is verkrijgbaar in wit en carbon zwart.

Want to know more?

Eric Dumortier

director - new Business / partner

edumortier@gbo.eu

Awards

Want to know more?

Eric Dumortier

director - new Business / partner

edumortier@gbo.eu