Propeaq brillen reguleren en optimaliseren jouw persoonlijke performance en energie door het gebruik van geïntegreerde (draagbare) lichttherapie. The geïntegreerde LED lampjes in het montuur van de bril worden via de Propeaq app, middels een Bluetooth verbinding, aangestuurd. Zet je Propaeq bril op, activeer de app en controleer en beïnvloedt je biologische klok.


De app is gebaseerd en gebouwd op 25 jaar ervaring in deze vorm van therapie. Je gepersonaliseerde app vertelt je precies wat je wanneer moet doen… zo simpel is het! Je voelt je actiever, alerter, hebt een verhoogde concentratie en bent productiever gedurende de dag.

GBO is verantwoordelijk voor de complete ontwikkeling van het product, afgezien van de elektronica en software. De brillen zijn het perfecte voorbeeld van de turn-key projectaanpak van GBO. De complete productie, assemblage en QC zijn door GBO uitgevoerd waardoor Propeaq zich volledig kon focussen op licht- en chronotherapie (het gebruiken van licht om het slaapritme en metabolisme te beïnvloeden voor extra energie en betere prestaties).

Want to know more?

Bas Berkhout

director - new Business

bberkhout@gbo.eu

Want to know more?

Bas Berkhout

director - new Business

bberkhout@gbo.eu