StashHead is een co-productie van de designers van GBO, ID Tank en liefhebbers van hoofdtelefoons. We zagen overal hoofdtelefoons zwerven. Wij wilden onze kostbare hoofdtelefoon op een veilige plaats opbergen. Daarom hebben we StashHead ontworpen. Een universele standaard voor over-ear hoofdtelefoons. StashHead monteer je aan de wand of zet je met de meegeleverde voet gewoon op tafel.


StashHead, gemaakt van doorzichtig polycarbonaat. Hetzelfde materiaal zit in cockpits en moderne koplampen: het oogt als glas, maar breekt niet. Je monteert StashHead eenvoudig aan de wand of zet hem met de meegeleverde voet gewoon op tafel.

StashHead is bovendien leverbaar in diverse modieuze kleuren voor fashionistas, passend bij elk design en merk hoofdtelefoon.

Het merk Stashhead en de daaraan gerelateerde producten zijn eigendom van GBO. Het beste voorbeeld van full service development.

 

Uitgelicht: In sommige gevallen is GBO bereid als investeringspartner op te treden bij de realisatie van een innovatief project!

Want to know more?

Bas Berkhout

director - new Business

bberkhout@gbo.eu

Want to know more?

Bas Berkhout

director - new Business

bberkhout@gbo.eu