Yil’driz wist in een paar jaar tijd door te breken als fabrikant van lekkere, eerlijke sauzen. De sausfles die het merk ontwikkelde is perfect om te doseren, maar heeft (had) het nadeel dat de fles niet op z’n kop kan staan. Restjes konden dus niet worden opgemaakt.


Bram Muilwijk, eigenaar en bedenker van Yil’driz, benaderde ons om na te denken over deze ‘restjeskwestie’. Binnen een week presenteerden onze designers een 3D geprint prototype van de door ons bedachte ‘Adopter’. Door het toevoegen van deze dop aan het huidige product viel het product niet alleen op in de schappen, maar werd direct een gevoel van meerwaarde gecreëerd voor de consument. De Adopter is daarbij op elk formaat Yil’driz fles te gebruiken en vaatwasmachine te reinigen, een blijvertje dus!

Binnen 7 weken werden de Adopters afgeleverd bij Yil’driz. Het resultaat? De Yil’driz sauzen met Adopter vlogen de winkels uit en waren binnen de kortste keren uitverkocht!

 

Uitgelicht: Binnen GBO zijn alle expertises aanwezig voor het realiseren van een compleet eindproduct. Door de korte lijnen en nauwe samenwerking tussen de services kon voor dit totale traject een doorlooptijd worden gerealiseerd van enkel 7 weken!

Want to know more?

Jeroen op ten Berg

director - new Business / partner

jotberg@gbo.eu

Want to know more?

Jeroen op ten Berg

director - new Business / partner

jotberg@gbo.eu