User Interface Design seminar


In de afgelopen jaren is de user interface van consumenten en industriële producten snel aan het veranderen door alle nieuwe technologische mogelijkheden. Het blijft voor ontwikkelaars een ware uitdaging om constant een interface te ontwerpen die aansluit bij de wensen en behoefte van de consument. De Basiliek in Veenendaal is de locatie waar op 12 april 2018 de User Interface Design seminar plaatsvindt.

 

Twan van Keulen en Bram Aarts van GBO Innovation makers verzorgen een interactieve lezing op het gebied van User Interface en User Experience. Als ervaren UI/UX designers focussen wij ons op de gebruikers in de wereld van interactie.

 

Om de workflow helder te krijgen starten we met een introductie over de betekenis van UI/UX. Daarna gaan we dieper in op de materie en bespreken we het verleden, heden en de toekomst aan de hand van voorbeelden en cases uit de praktijk. Ons doel is om u te inspireren met een unieke combinatie van design en user interface om de toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

 

‘We take the next step, are you ready for it?’

Schrijf je vandaag nog in!