3 beurzen in 3 dagen


Op 10, 11 en 12 april staat GBO Innovation makers met stand en al op maar liefst drie verschillende beurzen:
Packaging Innovation, PatentMatch en het User Interface Design event. 

 

Hieronder staat een korte toelichting van elke beurs, evenals een beschrijving van wat u van ons kunt verwachten.

 

 

Packaging Innovation

 

Tijdens de Packaging Innovation 2018 op 10, 11 en 12 april staat de jaarbeurs Utrecht in het teken van alles wat te maken heeft met productverpakkingen.

 

‘Experience the future of branded and inspirational packaging’

 

Met 100+ exposanten en een hoogwaardig internationaal sprekersprogramma komt u alles te weten over o.a. verpakkingsdesign, smart packaging, shopper marketing en verpakkings-innovaties.

 

Benieuwd naar onze expertise over- en enthousiasme voor het vakgebied? Bezoek dan onze stand en laat u informeren en inspireren door Jacques, Jeroen, Bas, Rob, Dennis en Eric.


10, 11 en 12 april

Jaarbeurs Utrecht

Meer informatie Packaging Innovation klik hier

 

 

PatentMatch

 

Bent u opzoek naar een deskundige die uw idee, ontwerp, octrooi of innovatief concept verder kan brengen? Ja.., kom dan 11 april naar Patentmatch op de Technische Universiteit Eindhoven. Als founding partner staan we met een stand op het event en geeft Jeroen tweemaal een workshop met de titel: Vanuit Design naar succesvolle producten.

 

Wilt u op de GBO gastenlijst? Stuur dan een mail naar: fdachard@gbo.eu.

 


11 april

Technische Universiteit Eindhoven

Meer informatie PatentMatch klik hier

 

User Interface Design event

 

Als kers op de taart verzorgen Twan en Bram van GBO Innovation makers een interactieve presentatie tijdens de vijfde editie van het User Interface Design event. Als publiek wordt u meegenomen in een verhaal dat gaat over het verleden, heden en de toekomst van user interface. Aan de hand van voorbeelden en cases uit de praktijk hopen zij u te inspireren met een unieke combinatie tussen design en user interface. Onder het motto: bijzijn is meemaken kunt u zich hier gratis inschrijven.


12 april

De Basiliek te Veenendaal

Meer informatie User Interface Design event klik hier

 

Wij hopen u graag te zien op de beursvloer.