3D video timelaps


Met 3D printen is men tegenwoordig in staat om objecten van elke denkbare vorm ter plekke te printen. Sterker nog: volgens experts gaan Nederlanders in de toekomst hun eigen huishoudelijke producten printen. Ook voor ons als productontwikkelingsbureau biedt 3D printen eindeloze mogelijkheden.

 

Wij zijn dan ook verheugd om onze nieuwe 3D printer aan u voor te stellen.

 

Maak kennis met de HBOT F300

 

Deze 3D printer print modellen met een maximum van 300 x 300 x 300 mm in o.a. de materialen PLA, ABS, PP, HIPS, TPU en nog veel meer. De printer maakt gebruik van slicer-software, waarmee 3D modellen vertaalt worden in instructies die de printer begrijpt. Op de video hieronder is dat proces duidelijk zichtbaar. Het hoofd gebruiken wij als pasmodel voor de ontwikkeling van verschillende wearables.