GBO X-Event online

GBO X-Events online | Designlessen uit Citroën historie

October 27, 2020
Citroen design Thijs

GBO Innovation makers deelt kennis en inspirerende locaties met zogenaamde X-Events. In deze tijden waar online even heilig is, gaan deze GBO X-Events online. In deze editie verteld Thijs designlessen uit de Citroën geschiedenis.

Het automerk Citroën is altijd een voorloper geweest op het gebied van vormgeving, innovatie en marketing. Wat kunnen we anno 2020 leren van de vele vernieuwingen die dit eigenzinnige Franse merk door de jaren heen heeft gerealiseerd?  
 
GBO-designer en operations manager Thijs van der Zanden is een expert op het gebied van de historie van Citroën. Als auteur en uitgever van diverse Citroënboeken heeft hij allerlei kanten van de producten en het merk al belicht. In een exclusief GBO X-event gaat Thijs in op de historie van Citroën en de lessen die wij daaruit kunnen halen. Als designer, marketeer, verkoper of gebruiker. Aan de hand van het PAF-model van GBO neemt Thijs ons mee door meer dan honderd jaar innovatie uit de geschiedenis van Citroën.  

Inschrijven kan hier

You may also like

Ervaren-Ruud-ontmoet-talentvolle-geert-bij-gbo

Ervaring ontmoet talent

In 2021 verwelkomen we twee nieuwe collega’s bij GBO Innovation makers: Ruud Honig en Geert Scholte. Waar Ruud ons komt versterken met zijn brede kennis

What is a world without design?

A world without design is unimaginable. The design industry makes a difference in growing businesses, and designs have earned commercial and professional respect. Being in

The year 2020 in review

The year 2020 will go down in the books as the year of the pandemic. At the beginning of the year, no one had heard

Home

Why GBO Innovation makers?

Who are we?

What moves us?

Why GBO Innovation makers

Who are we?