GBO X-Events online | Vang concepten met een schets

September 17, 2020

GBO Innovation makers deelt kennis en inspirerende locaties met zogenaamde X-Events. In deze tijden waar online even heilig is, gaan deze GBO X-Events online. Na enkele succesvolle edities volgt nu webinar nummer 5: Snel een marketingplan maken.

Schetsen helpen bij keuzes toelichten, het design te verfijnen of eenvoudigweg ideeën vast te leggen. Schetsen als visualisatievorm werkt snel. Het legt de basis voor dialoog en helpt zo bij het vinden van de richting. De diverse designopleidingen geven dit onderdeel van vakmanschap inmiddels weer de nodig aandacht.

Jacques Gramser toont de vertaalslag van een wit vel papier plus een idee naar een eerste blauwe schets van een product. Waar moet een goede schets aan voldoen? Hoe kan je zelf aan de slag met schetsen? In 30 minuten geeft Jacques antwoord op deze vragen.

Inschrijven kan hier

You may also like

The year 2020 in review

The year 2020 will go down in the books as the year of the pandemic. At the beginning of the year, no one had heard

AvL Motion introduceert nieuwe machine

AvL Motion versnelt de serieproductie van haar AvL Compact S1560, een autonome robot voor het oogsten van witte asperges. De supersnelle robot die met één

Propeaq-lightglasses-highlighted

KVK Innovatie top 100

Ondernemers willen graag een verandering te weeg brengen of een bijdrage leveren aan een betere wereld. Met die gedachten heeft de Kamer van koophandel de

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Home

Why GBO Innovation makers?

Who are we?

What moves us?

Why GBO Innovation makers

Who are we?