KVK Innovatie top 100

December 3, 2020
December 3, 2020

KVK Innovatie top 100

Ondernemers willen graag een verandering te weeg brengen of een bijdrage leveren aan een betere wereld. Met die gedachten heeft de Kamer van koophandel de KVK Innovatie top 100 in het leven geroepen. Propeaq heeft een plekje weten te veroveren met de lichttherapiebril. Het ontwerp en de ontwikkeling van de bril komt van onze hand. 

Propeaq | Lichttherapiebril

Lichtexpert en Propeaq-oprichter Toine Schoutens maakt lichttherapie voor iedereen toegankelijk met de Propeaq lichttherapiebril. Het GBO-Team heeft een modern ontwerp gerealiseerd met daarin de gepatenteerde technologie op het gebied van lichttherapie zorgvuldig verwerkt. Klik op het vierkant om te navigeren naar de case op onze website. 

Propeaq | Light therapy glasses

Innovatie stimuleert onze vooruitgang

Op donderdag 21 januari 2021 maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 bekend. Misschien mag Propeaq (Chrono Eyewear B.V.) zich dan een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.