KVK Innovatie top 100

December 3, 2020

Ondernemers willen graag een verandering te weeg brengen of een bijdrage leveren aan een betere wereld. Met die gedachten heeft de Kamer van koophandel de KVK Innovatie top 100 in het leven geroepen. Propeaq heeft een plekje weten te veroveren met de lichttherapiebril. Het ontwerp en de ontwikkeling van de bril komt van onze hand. 

Propeaq | Lichttherapiebril

Lichtexpert en Propeaq-oprichter Toine Schoutens maakt lichttherapie voor iedereen toegankelijk met de Propeaq lichttherapiebril. Het GBO-Team heeft een modern ontwerp gerealiseerd met daarin de gepatenteerde technologie op het gebied van lichttherapie zorgvuldig verwerkt. Klik op het vierkant om te navigeren naar de case op onze website. 

Propeaq | Light therapy glasses

Innovatie stimuleert onze vooruitgang

Op donderdag 21 januari 2021 maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 bekend. Misschien mag Propeaq (Chrono Eyewear B.V.) zich dan een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.

You may also like

The year 2020 in review

The year 2020 will go down in the books as the year of the pandemic. At the beginning of the year, no one had heard

AvL Motion introduceert nieuwe machine

AvL Motion versnelt de serieproductie van haar AvL Compact S1560, een autonome robot voor het oogsten van witte asperges. De supersnelle robot die met één

GIO Award for two of our products

Proudly we can announce that we have won two GIO Awards. The jury recognized the Prowise MOVE Camera and DiBO’s high-pressure cleaner the JMB M/E

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Home

Why GBO Innovation makers?

Who are we?

What moves us?

Why GBO Innovation makers

Who are we?