GBO X-Events online | Het ontwikkelen van een product

April 24, 2020

GBO Innovation makers deelt kennis en inspirerende locaties met zogenaamde X-Events. In deze tijden waar online even heilig is, gaan deze GBO X-Events online. Na twee succesvolle eerste editie volgt nu webinar nummer 3: productontwikkelingsproces.

Een product bedenken kunnen velen. Echter een idee toetsen aan marktkansen, vertalen naar een ontwerp en vervolgens in productie nemen, vergt planning en een procesmatige aanpak.

Jacques Gramser licht de cruciale fasen van een ontwikkelproces toe. Dat proces is voor grote industriele projecten gelijk aan kleine producten. De Kroongreep is zo’n snel project. Bedacht, ontwikkeld en geproduceeerd in twee weken tijd. Doel was zo snel mogelijk een solide oplossing te bieden aan zorginstellingen om ‘hands free’ deuren te openen.

Jacques Gramser deelt 30 jaar ervaring in product design en ontwikkeling. Als co-founder van GBO Innovation makers heeft Jacques aan de basis gestaan van tientallen producten die met internationale design prijzen zijn onderscheiden.

Mis deze unieke kans niet om een X-Event online mee te maken. In compacte vorm. In maximaal 30 minuten ben je helemaal bij. Thuis of op kantoor. Het webinar is overal online te volgen.

Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar.

You may also like

Sioux-GBO-young-talent-award

Sioux & GBO Young Talent Award 2020

De winnaar van de Sioux & GBO Young Talent Award 2020 is bekend. Nazli Inci is met haar werk ‘Speedqueen’ de winnaar van editie 2020.

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly

Home

Why GBO Innovation makers?

Who are we?

What moves us?

Why GBO Innovation makers

Who are we?