GBO_Innovation_makers_Logo_Wit

Onze aanwezigheid op de Brightland Campus: dé plek als het gaat om materiaalkennis

De Brightlands Chelemot Campus in Geleen brengt ons in contact met de laatste materiaalontwikkelingen

Onze aanwezigheid op de Brightlands Campus biedt ons unieke kansen om samen te werken met diverse leveranciers van circulaire materialen die niet alleen innovatieve producten ontwikkelen, maar deze ook succesvol op de markt brengen. Als designbureau kunnen we hen ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken in het productontwikkelingsproces. De fysieke nabijheid stelt ons in staat optimaal gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk en dit verder uit te breiden.

De behoefte aan duurzame woningbouw en renovatie, en aan duurzame of zelfs circulaire bouwmaterialen, is groter dan ooit tevoren. In 2019 lanceerde de Brightlands Chemelot Campus een speciaal programma om oplossingen te vinden voor duurzamere woningbouw, genaamd het Sustainable Built Environment Program. Ondernemers, onderzoekers en studenten werken samen om slimme oplossingen te ontwikkelen op het gebied van duurzame bouwprocessen en -concepten en duurzame en circulaire materialen. Dit is een van de redenen waarom wij aanwezig zijn op de Brightlands Chemelot Campus!

Het ideale ecosysteem

Brightlands biedt geweldige mogelijkheden om in contact te komen met andere innovatieve bedrijven. De aanwezige expertise en faciliteiten creëren het ideale ecosysteem voor proces- en productontwikkeling. Meer dan eens hebben we de gelegenheid gehad om onze klanten te verbinden met de bedrijven die aanwezig zijn op Brightlands.

Wij zijn ervan overtuigd dat nauwe samenwerking tussen overheid, kennisinstellingen en het bedrijfsleven de basis vormt voor baanbrekende innovaties, projecten en start-ups. De Brightlands Chemelot Campus biedt hiervoor de benodigde infrastructuur.

Productontwikkeling_in_de_brainport_regio_GBO_Innovation_makers_designbureau
Duurzaam_product_ontwikkelen_1920x1080

Samen een succesvol product ontwikkelen?

Wij staan bekend om onze bijzondere ontwerpen, waarmee we al veel gerenommeerde designprijzen hebben gewonnen. We ontwikkelen producten met de juiste keuzes van materialen en constructies. Met kennis van de nieuwste technologie en altijd met aandacht voor mens en milieu.

Waar ben je naar op zoek?