GBO_Innovation_makers_Logo_Zwart

Met gepassioneerde vakmensen
geven wij al ruim 30 jaar succesvol
vorm aan de toekomst.

Met gepassioneerde vakmensen geven wij al ruim 30 jaar succesvol vorm aan de toekomst.

Vakmanschap
Vakmanschap_kernwaarden_GBO_Innovation_makers_schetsen
Gezamenlijk succes
Jarola_de_waarde_van_een_langdurige_samenwerking_gaat_verder_dan_een_succesvol_product_succesverhaal_2
Duurzaamheid
Duurzaamheid_kernwaarden_GBO_Innovation_makers
Multidisciplinair
Multidisciplinair_kernwaarden_GBO_Innovation_makers_samenwerken
Vakmanschap

Onze Innovation makers geloven dat écht vakmanschap een combinatie is van toewijding en creativiteit. Elk aspect, van ontwerp tot productie, vereist zorgvuldige inspectie en precisie om een hoogwaardig eindproduct te garanderen. Het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van de klant is van vitaal belang om oplossingen, die niet alleen technisch uitmuntend zijn, maar ook voldoen aan de specifieke eisen en wensen van de klant vorm te kunnen geven.

Lees meer
Gezamenlijk succes

Het leggen van verbindingen en het creëren van dynamiek zit in ons DNA. Als full-service partner ondersteunen en ontlasten wij jou van A tot Z in ontwerp, ontwikkeling, engineering en productie. Met een gedeeld belang en volledige verantwoordelijkheid in het proces, omarmen wij het succes van jouw product als ons eigen. Als partners hebben we gezamenlijk één doel: het succesvol ontwikkelen en op de markt brengen van hoogwaardige producten.

Lees meer
Duurzaamheid

Als toonaangevend designstudio voor innovatieve producten begrijpen we de urgente noodzaak van duurzaam innoveren. Onze focus ligt op verantwoorde materiaalkeuzes, waarbij we het belang van duurzame ontwerpkeuzes en productie benadrukken. Ons streven naar duurzaamheid weerspiegelt zich in elk aspect van het ontwerpproces.

Lees meer
Multidisciplinair

Wij zijn een multidisciplinair team van 25+ ambitieuze en professionele Innovation makers die elk met hun eigen expertise binnen ons team werken aan het succes van het project. Of het nu om grafisch, design, engineering of om begeleiding van onze productie gaat, de geïntegreerde aanpak zorgt voor een efficiënt proces en tevreden opdrachtgevers.

Lees meer

Waardevolle samenwerkingen

Een gedeeld belang is ons uitgangspunt: jouw succes is ons succes, en omgekeerd. Zo leer je elkaar goed kennen en kun je samen groeien, mét elkaar. Wij denken mee over nieuwe producten of nieuwe markten en kunnen wellicht helpen bij het investeren of voorfinancieren. Met enkele bedrijven werken we inmiddels al met de derde generatie eigenaren samen.

/
Actief zijn sinds 1990

GBO Innovation makers is een bedrijf met inmiddels meer dan 34 jaar ervaring. Wij bedenken vernieuwende concepten en ontwerpen en ontwikkelen innovatieve producten, naar jouw wens. Via beproefde en systematische methodes. Met het DNA van jouw bedrijf, merk of product als uitgangspunt. 

Bekijk onze werkwijze
Werken met 25+ gedreven vakmensen onder één dak

De diverse aanwezige disciplines werken, elk vanuit hun expertise, gezamenlijk aan het project. De opdrachtgever weet dat bij GBO naast de projectleider altijd een teamlead het project begeleidt. De teamlead leidt een van de teams binnen GBO en zorgt voor een soepel lopend productontwikkelingsproces. Een aanspreekpunt, die kan buigen op de ervaring van het team, zorgt voor heldere communicatie gedurende het ontwerp- en productie proces.

Ontmoet het team
Met 75+ innovaties al een ontwerpprijs hebben gewonnen

Wij staan bekend om onze bijzondere ontwerpen, waarmee we al veel gerenommeerde designprijzen hebben gewonnen. Met de juiste keuzes van materialen en constructies. Met kennis van de nieuwste technologie. Met aandacht voor mens en milieu.

Bekijk prijswinnend werk
Jouw product produceren én leveren

Wij ontwerpen en ontwikkelen niet alleen, wij nemen ook de engineering én de productie ter hand. Inclusief tooling en kwaliteitscontrole. Wij maken de producten dus ook voor jou. Desgewenst inclusief verpakking. Daarvoor hebben we een breed netwerk van gespecialiseerde partners, in Nederland en ver daarbuiten. Met hen werken we al vele jaren succesvol samen. GBO Innovation makers neemt verantwoordelijkheid voor het gehele traject en ontzorgt u van schets tot schap. Geen overdracht naar andere partijen, alles in één hand.

Voorbeeld van productie

Met een vitaal netwerk in en rondom Eindhoven maken wij volop impact in de Brainportregio.

Duurzaam innoveren?
Wij weten hoe!

Waar ben je naar op zoek?