GBO_Innovation_makers_Logo_Wit

EV Garage plug

Veiligheid Binnen handbereik

Veiligheid binnen handbereik

Lijntekening_Total_Safety_Solutions

Project scope

De garageplug voldoet aan de EV-plugnormen, biedt een ergonomisch ontwerp en heeft aanpasbare connectoren. Dit modulaire systeem biedt hiermee universele compatibiliteit, prioriteert veiligheid, vermindert ongevallen en voldoet aan de groeiende vraag naar veilig en efficiënt onderhoud van EV’s.

Impact

De Garage Plug is een baanbrekende innovatie voor de veiligheid bij onderhoud van elektrische voertuigen (EV’s). Het immobiliseert voertuigen tijdens onderhoud, zorgt voor de veiligheid van de operator en voorkomt noodgevallen.

Sector:
Total_safety_solutions_garage_plug_mobility_product_render
Total_safety_solutions_garage_plug_mobility_moodboard_design

Comfortabele grip

We hebben het product ontworpen met ergonomische en afgeronde vormen voor een comfortabele grip en een gebruikersvriendelijke plaatsing van het display. De strategische plaatsing maakt eenvoudige duimbediening mogelijk tijdens het gebruik, ook wanneer deze is geplaatst op de auto.

Total_safety_solutions_garage_plug_mobility_blauwe_lijn_schets

Kostbare tijd winnen

Producten waarbij ergonomie (mens/product interactie), veiligheid en elektronica samenkomen vormen altijd interessante uitdagingen. Met ons team zijn wij in staat om de diverse invalshoeken te combineren in een allesomvattende ontwerp dat rekening houdt met de diverse eisen en wensen zoals vastgelegd in het PVE. Doordat er door de verantwoordelijke designer en engineer gelijktijdig aan het project is gewerkt hebben we kostbare tijd kunnen winnen gedurende het proces.

Total_safety_solutions_garage_plug_final_schets

Erkenning van een goed ontwerp

De iF design award is een internationaal erkende designprijs waarbij de beoordeling door vakmensen vanuit de gehele wereld jaarlijks plaatsvind. De toekenning van de iF award aan de EV plug is naast een bevestiging van de design en engineering kwaliteiten van het team ook een erkenning voor het inzicht en ruimte die de opdrachtgever Total Safety Solutions ons heeft gegeven.

Total_safety_solutions_garage_plug_mobility_product_render_2
Veilig en Efficiënt EV-onderhoud binnen Handbereik

Waar ben je naar op zoek?