GBO_Innovation_makers_Logo_Zwart

Mobility & Infra

Mobility & Infra

Mobility & Infra

Snelle verstedelijking en technologische innovaties bevorderen duurzame mobiliteit. Wij verbeteren veiligheid, ondersteunen de energietransitie, en ontwikkelen efficiënte, milieuvriendelijke transportoplossingen voor een groenere toekomst.

Deeleconomie     •     Geavanceerde connectivity     •     Duurzame oplossingen     •     Autonoom rijden     •     Doeltreffend gebruik van openbare ruimten     •     Integratie high-tech apparatuur     •     
Onze visie
Alfen_eve_single_s_and_pro_line_mobility_infrastructure_laadpaal_EV
Onze impact
Alfen_eve_single_s_and_pro_line_mobility_infrastructure_assemblage_onderdelen_laadpaal
Onze visie

Snelle verstedelijking, technologische innovaties en duurzame transportbehoeften hebben grote invloed op de wijze waarop we ons verplaatsen. Autonome voertuigen, gedeelde mobiliteit, hogesnelheidstreinen en duurzame infrastructuur zijn sleutels om (binnenstedelijke) congestie en de milieu-impact te verminderen. Onze visie reikt verder dan reizen; wij streven naar een toekomst waar mobiliteit en infrastructuur bijdragen aan welzijn, efficiëntie en een gezonde planeet.

Onze impact

Wij spelen een belangrijke rol door de veiligheid te verbeteren, bij te dragen aan de energietransitie en gewichtsreductie te realiseren. Dit bevordert duurzame oplossingen, vermindert energieverbruik en verhoogt efficiëntie. Door innovatieve technologieën en materialen te integreren, ondersteunen we de ontwikkeling van duurzame en veilige infrastructuren en vervoersmiddelen, essentieel voor een groenere, meer circulaire, toekomst.

Uitdagingen in de sector

Leveren in het tempo van de snel groeiende vraag vanuit Alfen

Als leverancier van onder andere de Eve single zijn wij in staat de dynamische groei te ondersteunen. Tijdens onze unieke samenwerking hebben wij het bedrijf Alfen zien uitgroeien tot een beursgenoteerde multinational.

Bekijk deze innovatie
Ontwikkeling van een nieuwe veiligheidsnorm in EV onderhoud

De Garage Plug van Total Safety Solutions is ontworpen om te voldoen aan de hoogste EV-laadstandaarden, wat een universele compatibiliteit met alle typen Elektrische Voertuigen (EV's) waarborgt. Het innovatieve product biedt een oplossing voor de variabele connectorposities van verschillende EV's door het gebruik van verwisselbare opzetstukken. Het ergonomische ontwerp zorgt voor comfort en gebruiksgemak voor de gebruiker.

Bekijk deze innovatie
Hoogstaande technologie etaleren in een uniek auto design

Meer dan een jaar hard werken is tot een einde gekomen met de première van de Sekisui V3.1. Wij presenteren met trots een uniek ontworpen auto op ware grootte om de geavanceerde en innovatieve technologie van Sekisui te demonstreren. Naast het ontwerp en de bouw van dit technologie platform functioneerde wij ook op als projectmanager. Het project is een sterk voorbeeld van onze kracht als full-service ontwerpbureau. Het volledige ontwikkelingsproces is door ons gerealiseerd. Hierdoor hebben wij de (vanzelfsprekende) vertrouwelijkheid tijdens het proces kunnen waarborgen. Afgezien van de stoelen en wielen, is alles wat op de auto zichtbaar is exclusief ontworpen voor dit project. Het maakt dit tot het meest uitdagende project van de afgelopen jaren!

Bekijk deze innovatie
Deeleconomie     •     Geavanceerde connectivity     •     Duurzame oplossingen     •     Autonoom rijden     •     Doeltreffend gebruik van openbare ruimten     •     Integratie high-tech apparatuur     •     
Wij maken impact
in relevante sectoren
Innovaties in de sector

Waar ben je naar op zoek?