GBO_Innovation_makers_Logo_Wit

waterontharder

Revolutionaire oplossing tegen kalk

Revolutionaire oplossing tegen kalk

Limso_waterontharder_lijntekening

Project scope

Het project had tot doel zowel functionaliteit als gebruikersvriendelijk ontwerp voorop te stellen. Het minimalistische ontwerp zorgt voor veelzijdigheid in diverse omgevingen. Het benadrukt gebruikersgemak met een strategisch ontworpen opening voor het optimaal bijvullen van zout. Een ingebouwd LED-indicatiesysteem vereenvoudigt monitoring zonder handmatige interactie.

Impact

De Limso waterontharder biedt een revolutionaire oplossing voor overtollig kalk in water. Naast dit technische aspect verbetert de waterontharder de waterkwaliteit, wat resulteert in een comfortabele en luxueuze bad ervaring door het verminderen van kalksporen op de huid en in de badkamer.

Sector:
Limso_waterontharder_product_render

Samantha van Garderen
Designer

“Voor mij was de grote uitdaging om ondanks het feit dat het product in het dagelijks leven niet vaak zichtbaar is, toch een aansprekende design te ontwerpen. Uiteindelijk zal het ontwerp een van de afwegingen zijn in het koopproces.”

Stijlvol en eigentijds

Het design van de Limso waterontharder is eigentijds en elegant, met een focus op functionaliteit en esthetiek. De vormen zijn verfijnd, en de lichtgrijze kleur met een opvallende blauwe rand creëert een rustgevende en unieke uitstraling. De Limso productlijn bestaat uit 2 modellen afhankelijk van het aantal gebruikers in huis.

Limso_waterontharder_eigentijds_design
Het slimme antwoord tegen kalkaanslag

Waar ben je naar op zoek?