GBO_Innovation_makers_Logo_Zwart

Consumer goods

Consumer goods

Consumer goods

De consumentensector verandert constant met steeds meer focus op duurzaamheid en personalisatie. Wij ontwikkelen ergonomische, hoogwaardige producten, versterken branding en versnellen time to market om aan de behoefte van de consumentenmarkt te voldoen.

Circulaire economie     •     Duurzaamheid     •     Digitalisering     •     Individualisering     •     
Onze visie
Twickto_constructie_speelgoed_consumer_grenzeloos_bouwplezier
Onze impact
Twickto_constructie_speelgoed_quality_control
Onze visie

De consumentensector ondergaat constante verandering. Belangrijke trends zijn onder andere een grotere nadruk op duurzame en ethische consumptie, personalisatie via data-analyse, slimme en “connected” producten en een algemene digitale transformatie naar e-commerce. In deze competitieve markt is diepgaand inzicht in consumentenbehoeften essentieel, met nadruk op duurzaamheid en minimalisatie van milieu-impact tijdens het ontwikkelingsproces.

Onze impact

Wij beïnvloeden de consumentensector door ergonomische en hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de gebruiker en de markt. Door een familie “look” en consistente branding te creëren, versterken we de marketing mogelijkheden. Met efficiënte ontwerp- en productieprocessen verkorten we de time to market, waardoor producten sneller beschikbaar zijn en beter inspelen op de wensen en behoeften van consumenten.

Uitdagingen in de sector

De sterke punten van Royal Talens en Pantone combineren in één marker

Royal Talens en Pantone zijn een kleurrijke samenwerking aangegaan. Pantone staat bekend om haar universele kleurensysteem, terwijl Royal Talens onder andere uitblinkt in hoogwaardige inkten. Samen hebben ze een unieke collectie markers ontwikkeld, waarmee kunstenaars en ontwerpers met Pantone-kleuren kunnen tekenen. Onze uitdaging lag met name in het ontwerpen en ontwikkelen van de markerdop.

Bekijk deze innovatie
Ondernemer daagt Lego uit met 20 jaar oud idee van zijn vader

Twickto is het verhaal van een vader die op zoek was naar constructiespeelgoed voor zijn kinderen. Toen hij niet vond wat hij zocht, besloot hij zelf een product te ontwikkelen. Zijn schetsen belandden echter in de kluis en werden vergeten. Twintig jaar later gebruikte zijn zoon deze schetsen om samen met ons een speelgoedmerk (Twickto) op te bouwen, gebaseerd op de creatieve visie van zijn vader.

Bekijk deze innovatie
Ontwikkeling van nieuwe fietsaccessoires in de fiets branche

Voor Basil transformeren wij complexe engineeringvraagstukken tot productieklare bestanden. Basil maakt aantrekkelijke en functionele fietsaccessoires maken die gebruikers stimuleren om vaker met de fiets te gaan. Onze focus ligt op het ontwikkelen van dragers, nieuwe oplossingen voor de bevestiging en het optimaliseren van beveiligingssystemen tegen diefstal van bagage op een fiets.

Bekijk deze innovatie
Circulaire economie     •     Duurzaamheid     •     Digitalisering     •     Individualisering     •     
Wij maken impact
in relevante sectoren
Innovaties in de sector

Waar ben je naar op zoek?