GBO_Innovation_makers_Logo_Zwart

Smarthub

Efficiëntie in ontwikkeling en gebruik

Efficiëntie in ontwikkeling en gebruik

Open_care_connect_product_lijntekening_project_scope

Project scope

Door onze ervaring, kennis en het full-service proces hebben we in 3 maanden een gebruiksvriendelijk product gecreëerd op basis van de aanwezige elektronica componenten. Met aandacht voor installatiegemak, diverse plaatsingsopties, eenvoudig onderhoud en moeiteloze koppeling van randapparatuur.

Impact

Eurocom Group’s Open Care Connect revolutioneert de ouderenzorg door slimme integratie van eHealth, IoT en domotica. Het ecosysteem vereenvoudigt installatie met geïntegreerde kabels, biedt een collaboratieve aanpak en personaliseert technologie voor individuele zorgbehoeften. Compleet ontworpen rondom zorgvuldige en efficiënte ouderenzorg.

Sector:
Open_care_connect_product_render

Bastiaan Hemmes
Sr. Lead designer

“De wekelijkse meetings met Martijn Schuurmans, CEO Eurocom Group, tijdens het ontwikkelproces zorgden voor de nodige dynamiek om de design- en ontwikkelfase binnen 3 maanden af ​​te ronden. Beslissingen werden getest en besproken en met behulp van onze 3D-printsystemen konden we efficiënte optimalisatiestappen maken.”

Efficiënte technieken

Tijdens het ontwikkelingsproces gebruiken we diverse technieken om een efficiënte overgang naar productie te waarborgen. Dit bespaart tijd en voorkomt waar mogelijk kostbare matrijswijzigingen. Met een mould-flow analyse verkrijgen we inzicht in krimpgedrag van het kunststof, koelcapaciteit, ontluchting en mogelijke esthetische verbeterpunten. Zo konden we het product voor Open Care Connect snel en efficiënt ontwikkelen en produceren.

Open_care_connect_flow_analyse
In 3 maanden van Idee naar product. Onze Snelheid, Jouw Succes!

Waar ben je naar op zoek?