GBO_Innovation_makers_Logo_Wit

Pantone markers

Kleurrijke Samenwerking

Kleurrijke Samenwerking

Royal_Talens_Pantone_makers_dop_engineering_2D_tekening

Project scope

De combinatie van de sterke punten van Royal Talens en het Pantone kleursyteem in een marker, met gebruiksgemak als focus door kleurstalen in de dop te integreren. Het doel was om een doordacht product te creëren dat beide merken optimaal vertegenwoordigt.

Impact

Ontworpen voor gemak en precisie: de niet-wegrollende markers bieden een unieke kleurervaring. Met deze hervulbare, op waterbasis gebaseerde inkt en handige kleurcodes op de dop, maak je moeiteloos prachtige creaties in echte Pantone-tinten.

Sector:
Royal_talens_pantone_marker_schets_markers_product_render

Diepgaande inzichten

Actief betrokken bij een onderzoek panel, hebben we zorgvuldig verschillende markers geëvalueerd op uiteenlopende criteria en gebruiksaspecten. Deze betrokkenheid heeft ons diepgaande inzichten gegeven, waardoor we nu nog beter kunnen inspelen op de specifieke behoeften van de gebruikers. In dit uitzonderlijke geval zijn wij zelf ook een keer de doelgroep! 

Royal_Talens_Pantone_makers_schets_marker
Royal_talens_pantone_marker_schets_markers_pantone_V3

“Wij werken graag samen met GBO Innovation makers, omdat hun proces verder gaat dan het ontwerpen van mooie verpakkingen. Zij verdiepen zich echt in onze klanten en zorgen ervoor dat de producten ook goed gebruikt kunnen worden. Daarnaast denken ze ook na over de produceerbaarheid van de verpakkingen.”

Royal_talens_over_ons

Waar ben je naar op zoek?